Cursussen

Sinds 2012 geeft Keep the Moment digitale fotografiecursussen voor beginners en gevorderden. Ook is er een cursus om analoge films te ontwikkelen en zwart-wit afdrukken te maken in de doka. De cursussen worden gegeven in een ruime studio in het stadshart van Den Haag of een 5-daagse cursus in een ander land. Ze bestaan uit kleine groepjes: maximaal 8 leerlingen per les. Er is een doorlopende leerlijn. We reiken cursisten handvatten aan om beelden sneller te kunnen analyseren, en het eigen verhaal visueel te maken.

Na de cursus kan je gratis lid worden van de fotoclub voor natuur en straatfotografie, festivals en exposities. Wil je mee? Meld je aan voor de WhatsApp groep of de mailgroep als we een uitje hebben voor meer informatie.

Doka, Analoge fotografie

In de cursus leer je hoe je een rolletje film uit een analoge camera in een tankje ontwikkelt tot negatieven. De negatieven druk je af met licht uit een vergroter op papier in een doka, dat is een donkere kamer met rood licht. Het resultaat is een zwart-wit foto op fotopapier. Lees meer...

Online Image

Wil je een nieuwe website, webshop of image voor je social media? Volg deze workshop om je eigen stijl en “look en feel” te ontdekken. Laat via je vormgeving en beeld zien wat jouw kernwaardes zijn. Lees meer...

Fotografie in Porto

Een hele week in Porto, Portugal aan de slag met fotografie, zowel geschikt voor beginners als gevorderden. We doen leuke oefeningen en wandelingen. We sluiten af met een fotospeurtocht. Lees meer...

Inschrijven en Disclaimer

  • Inschrijven kan via email naar info@keepthemoment.nl met duidelijke vermelding van naam, telefoonnummer, adres, cursus en datum van de cursus.
  • Je plek in de cursus is alleen gegarandeerd na betaling op NL40 ABNA 0811982378 t.a.v. ‘Keep the Moment’ in Den Haag
  • 2 weken voor de cursus start dient het geld overgemaakt te zijn.
  • Restitutie is alleen mogelijk 1 week voordat de lessen starten.
  • De cursus gaat alleen door met minimaal 4 personen, mocht dat niet lukken dan krijg je je geld terug.
  • Mis je lessen? Je kan niet inhalen, probeer daarom zo min mogelijk lessen te missen.
  • Alle teksten en foto’s op deze site mogen niet gekopieerd worden. Copyright is uitsluitend van Keep the Moment.
  • Keep the Moment behoudt het recht om je foto’s die gemaakt zijn tijdens de lessen te gebruiken voor marketing- en reclamedoeleinden.
  • De beste foto’s die gemaakt zijn van dansers en de modellen tijdens de lessen worden aan hen gegeven in hoge resolutie.
  • Alle informatie tussen de studenten en Keep the moment is vertrouwelijk. Keep the Moment is niet verantwoordelijk voor fouten of wijzigingen op deze site. Keep the Moment is niet verantwoordelijk voor schade of verlies van persoonlijke bezittingen tijdens de cursus, uitjes of andere activiteiten.